Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.07. 2018
Dnes má svátek Magdaléna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Csirke

fotka Csirke
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Csirke:

1 kuře  | 1 cibule  | 2 spařená a oloupaná rajčata  | 2 červené papriky  | sklenička smetany  | 70 g tuku  | lžička sladké papriky  | podle chuti sůl

Postup přípravy receptu Csirke:

Kuře rozdělíme na osm částí, posolíme a odložíme na hodinu. Nasekanou na drobno cibuli osmažíme do růžova na rozpáleném tuku, vložíme kuře, osmahneme, podlijeme, vsypeme papriku a dusíme na malém plameni pod pokličkou necelou půlhodinku. Poté přidáme zbavenou semínek a nakrájenou na pásečky papriku a rajčata a dusíme do měkka (případně dolijeme ještě trochu vody). Na konci dušení vlijeme osolenou smetanu a chvilku ještě na malém plameni povaříme.


Fotky receptu Csirke:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Csirke
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !