Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Čtverky

fotka Čtverky
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 20

Použité suroviny receptu Čtverky:

4 dkg másla  | 4 lžíce rumu  | 4 dkg čerstvých kvasnic  | 4 ks žloutky  | 40 dkg polohrubé mouky  |  špetka soli  |  mléko podle potřeby  |  olej na smažení

Postup přípravy receptu Čtverky:

Máslo, cukr a žloutky třeme ve šlehači, pak postupně přidáme ostatní přísady a nakonec přidáme tolik mléka, aby těsto bylo vláčné. Vyválíme plát, vykrajujeme kolečka, která dáme na vál, přikryjeme utěrkou a necháme vykynout. Do hluboké pánve nalejeme vyšší vrstvu oleje a kolečka smažíme. Ozdobíme kopečkem šlehačky nebo marmelády.


Fotky receptu Čtverky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Čtverky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zajíc