Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 18.06. 2019
Dnes má svátek Milan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Cuketa na kopru

fotka Cuketa na kopru
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Cuketa na kopru:

4 ks mladé křehké cukety  | 1 ks svazek kopru  | 2 ks stroužky česneku  | 100 g slabě nakrájeného poličanu  | 100 ml smetany ke šlehání  | 1 lžíce čerstvě nasekané pažitky  |  máslo  |  sůl

Postup přípravy receptu Cuketa na kopru:

Cukety nakrájíme na půlcentimetrové plátky, vložíme do zapékací misky, posolíme, potřeme prolisovaným česnekem, poklademe poličanem a plátky másla. Pečeme v troubě rozehřáté na 230°C asi 15 minut.
Mezitím nakrájíme kopr najemno, smícháme ho se šlehačkou a sekanou pažitkou. Po oněch 15 minutách zalijeme cukety bylinkovou šlehačkou a zapékáme ještě asi 5 minut.



Tip:může se vynechat poličan a bude to také moc dobroučké...


Fotky receptu Cuketa na kopru:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Cuketa na kopru
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !