Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cuketová omáčka zahuštěná žemlí

fotka Cuketová omáčka zahuštěná žemlí
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 38

Použité suroviny receptu Cuketová omáčka zahuštěná žemlí:

250 ml zeleninového vývaru z bujónu  | 1 malá cuketa  | 200 g žampiónů  | 1 mrkev  | 1 cibule  | 2 stroužky česneku  | 1 žemle  | 250 ml suchého bílého vína  | 250 ml mléka  | 3 lžíce másla  |  nasekaná čerstvá pažitka a petrželka  |  pepř  |  sůl

Postup přípravy receptu Cuketová omáčka zahuštěná žemlí:

Cuketu a mrkev nakrájíme na tenké nudličky. Žampióny oloupeme a nakrájíme na plátky. Cibuli nakrájíme najemno. Česnek rozetřeme. Žemli rozdrobíme do mléka a máčíme tak dlouho, až se mléko vstřebá, hmotu prolisujeme přes síto. V kastrolu rozehřejeme máslo, zpěníme na něm veškerou zeleninu a žampióny, postupně zaléváme vývarem a vínem. Promícháme, osolíme, opepříme a zvolna vaříme asi 30 minut. Nakonec vmícháme žemle a česnek, dochutíme. Podáváme s brambory nebo těstovinami.


Fotky receptu Cuketová omáčka zahuštěná žemlí:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Cuketová omáčka zahuštěná žemlí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !