Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Cukrovaný zajíc

fotka Cukrovaný zajíc
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Cukrovaný zajíc :

125 g másla  | 150 g cukru  |  balíček vanilkového cukru  | 4 vejce  | 1 PL rumu  | 150 g polohr. mouky  | 2 PL solamylu  | lžičku kypřícího prášku  | 2 lžíce mletých mandlí  | 150 g moučkového cukru

Postup přípravy receptu Cukrovaný zajíc :

Máslo utřeme za postupného přidávání cukru, vanilkového cukru a vajec do pěny. Každé vejce třeme nejméně 30 s. Přimícháme rum, zapracujeme mouku promíchanou s kypřícím práškem a solamylem. Formu na zajíce vymastíme, vysypeme mandlemi, naplníme těstem a na spodní mřížce trouby předehráté na 180°C pečeme 30 min. Vyjmeme, necháme trochu vychladnout, vyklopíme a necháme zcela vychladnout. Před podáváním zajíce hodně pocukrujeme a kolem krku uvážeme mašli.


Fotky receptu Cukrovaný zajíc :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Cukrovaný zajíc
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !