Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Křehké vanilkové rohlíčky

fotka Křehké vanilkové rohlíčky
Vložil:
Porcí:10
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Křehké vanilkové rohlíčky:

80 g mletých mandlí  | 200 g másla  | 75 g moučkového cukru  | 1 špetka soli  | dřeň ze dvou vanilkových lusků  | 225 g hladké mouky  | 4 lžíce vanilkového cukru

Postup přípravy receptu Křehké vanilkové rohlíčky:

Mandle, máslo, moučkový cukr, sůl a vanilku utřete s moukou. Hladkou směs naneste na fólii, zabalte a nechte ztuhnout asi 30 minut v ledničce. Mezitím předehřejte troubu na 180 stupňů C. Z hmoty vytvarujte rohlíčky a dejte je na vymaštěný plech. Pečte v troubě asi 12 minut. Po vychladnutí rohlíčky obalte ve vanilkovém cukru a podávejte k čaji se skořicí (výborné na hubnutí).


Fotky receptu Křehké vanilkové rohlíčky:

Křehké vanilkové rohlíčky
Křehké vanilkové rohlíčky
Křehké vanilkové rohlíčky
Křehké vanilkové rohlíčky
Křehké vanilkové rohlíčky
Křehké vanilkové rohlíčky
Křehké vanilkové rohlíčky
Křehké vanilkové rohlíčky
Křehké vanilkové rohlíčky
Křehké vanilkové rohlíčky
Fotky vložil: Bezinka,hlouskova,piskotik 
Hodnocení receptu Křehké vanilkové rohlíčky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !