Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Mrkvové šátečky

fotka Mrkvové šátečky
Vložil:
Porcí:
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 19

Použité suroviny receptu Mrkvové šátečky:

250g hladká mouka  | 250g pokrmový tuk  | 250g strouhaná karotka  | 100g švestková povidla  | 200g moučkový cukr  |  vanilkový cukr  |  muškátový květ  |  prášek do pečiva  |  citronová kůra

Postup přípravy receptu Mrkvové šátečky:

Nastrouháme si mrkev, ztužený pokrmový tuk, přidáme mouku, prášek do pečiva, muškátový květ a citronovou kůru a vypracujeme těsto, které necháme několik hodin v chladnu odležet. Potom z těsta vyválíme na pomoučeném vále plát silný asi 2 mm a vykrajujeme z něho čtverečky veliké přibližně 3x3 cm, na které klademe povidla a protilehlé 2 růžky spojujeme do šátečku.

Pečeme v prudce vyhřáté troubě, hotové mrkvové šátečky ještě nakonec posypeme směsí moučkového a vanilkového cukru.


Fotky receptu Mrkvové šátečky:

Mrkvové šátečky
Mrkvové šátečky
Fotky vložil: Mangovka,Marci7 
Hodnocení receptu Mrkvové šátečky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles