Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Výborné sněhové pusinky

fotka Výborné sněhové pusinky
Vložil:
Porcí:10
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 16

Použité suroviny receptu Výborné sněhové pusinky:

4 bílky  | 100 g pískového cukru  | 75 g moučkového cukru  | 15 g solamylu (asi 3 středně navršené kávové lžičky)

Postup přípravy receptu Výborné sněhové pusinky:

Z bílků ušleháme hodně pevný sníh a během šlehání přidáváme pískový cukr. Moučkový cukr prosijeme nebo dobře promícháme se Solamylem a lehce, už jen vařečkou vmícháme do sněhu.
Cukrářským sáčkem stříkáme různé tvary na plech vyložený pečícím papírem a sušíme v pootevřené horkovzdušné troubě na co nejnižší teplotu cca 8 - 11 hodin. Ochutnáme, jestli je chceme mít úplně suché nebo uvnitř trochu lepkavé. Záleží na chuti.
Cukroví uchováváme v papírové krabici v pokojové teplotě, protože při přenesení ze studena do tepla by nám navlhlo.



Fotky receptu Výborné sněhové pusinky:

Výborné sněhové pusinky
Výborné sněhové pusinky
Výborné sněhové pusinky
Výborné sněhové pusinky
Výborné sněhové pusinky
Fotky vložil: meluzína,kozaroza,Nalsigatra 
Hodnocení receptu Výborné sněhové pusinky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !