Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 22.03. 2019
Dnes má svátek Leona
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Cukrový salám

fotka Cukrový salám
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Cukrový salám:

150 g práškového cukru  | 2 hřebíčky  | trochu citrónové kůry  | 100 g mletých mandlí  | 80 g sekaných mandlí  | 50 g čokolády  | 50 g pomerančové kůry  | 1 vejce

Postup přípravy receptu Cukrový salám:

Do hrníčku dáme práškový cukr, mletý hřebíček, trochu strouhané citrónové kůry, mleté, sekané mandle, čokoládu, na kostky pokrájenou pomerančovou kůru a všechno zamícháme. Hrníček postavíme na teplou plotnu a stále mícháme. Do teplé směsi přidáme vejce a mícháme, až se těsto začne tahat. Potom ho dáme ihned na vál posypaný práškovým cukrem a uděláme z něho váleček jako salám. Obalíme ho v práškovém cukru, zabalíme do papíru a necháme uležet. Krájíme šikmé šišky.


Fotky receptu Cukrový salám:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Cukrový salám
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !