Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 21.07. 2018
Dnes má svátek Vítězslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Ďábelský jehněčí krk

fotka Ďábelský jehněčí krk
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 130 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Ďábelský jehněčí krk :

nasekaný jehněčí krk s kostí  |  sůl  |  pepř  |  hladká mouka  | 100 g slaniny  | 3 cibule  | 500 ml tmavého vývaru  | 2 lžíce vinného octa  | 1 lžíce worcesterové omáčky  | 1 lžíce ostré hořčice  |  celerová nat´  | 4 loupaná rajčata

Postup přípravy receptu Ďábelský jehněčí krk :

Plátky z krku poprášíme moukou a osmahneme na slanině nakrájené na kostičky společně s cibulí, osolíme, opepříme, mírně podlijeme a přidáme všechny ostatní suroviny. Za občasného podlévání dusíme asi 80 - 90 minut. Podáváme s různě upravenými bramborami.


Fotky receptu Ďábelský jehněčí krk :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Ďábelský jehněčí krk
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !