Čas malinČas malin Borůvky - víte o nich všechno?Borůvky - víte o nich všechno? Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 19.08. 2019
Dnes má svátek Ludvík
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Dia dvoubarevné půlměsíčky

fotka Dia dvoubarevné půlměsíčky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 90

Použité suroviny receptu Dia dvoubarevné půlměsíčky:

1 ks vejce  | 125 g tuku  | 200 g hladké mouky  | 2 lžíce kakaa  | 50 g škrobové moučky  | 50 g sorbitu  | 50 g dia džemu

Postup přípravy receptu Dia dvoubarevné půlměsíčky:

Mouku a škrobovou moučku smícháme, přidáme změklý na kousky nakrájený tuk, sorbit, vejce a rukama zpracujeme těsto. Do poloviny těsta promícháme kakao. Těsta obou barev zpracujeme dohromady, vyválíme (dostaneme krásný strakatý plát) a vykrajujeme půlměsíce. Klademe je na plech vyložený papírem na pečení a pečeme v troubě vyhřáté na 200 stupňů. Ihned po upečení sušenky sesuneme z plechu. Po vychladnutí spojujeme dvoubarevné půlměsíčky džemem.



Fotky receptu Dia dvoubarevné půlměsíčky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Dia dvoubarevné půlměsíčky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !