Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dia jablečné vafle

fotka Dia jablečné vafle
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 74

Použité suroviny receptu Dia jablečné vafle:

125 ml podmáslí  | 2 jablka  | 250 g hl. mouky  | 3,5 lžičky tekutého sladidla  | 2 lžičky skořice  | 125 g másla  | 2 vanilk. lusky  | 1 prášek do pečiva  | 4 vejce  | na ozdobu sladidlo nebo ovoce

Postup přípravy receptu Dia jablečné vafle:

Žloutky oddělíme od bílků. Ušleháme je s máslem do pěny. Přidáme umělé sladidlo a podmáslí. Vanilkové lusky rozpůlíme a nožem z nich vydlabeme dužninu, kterou opatrně utřeme v pastu.
Mouku prosejeme a smícháme s práškem do pečiva, skořicí, vanilkovou pastou a postupně vmícháme do žloutkové hmoty.
Jablka nakrájíme na drobné kousíčky a přimícháme je do těsta. Bílky trochu osolíme a ušleháme do pevného sněhu. Ten pak opatrně vmícháme do těsta.
Těsto pečeme ve vaflovači a sypeme umělým sladidlem v prášku nebo ovocem.


Fotky receptu Dia jablečné vafle:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Dia jablečné vafle
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !