Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 21.11. 2019
Dnes má svátek Albert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Dia mandlové pracny

fotka Dia mandlové pracny
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 74

Použité suroviny receptu Dia mandlové pracny :

200 g hladké mouky  | 150 g másla  | 1 vejce  | 100 g mandlí  | 50+20 g Vitar sweet  | 200 g kakaa

Postup přípravy receptu Dia mandlové pracny :

Mouku prosijeme, změklé máslo nebo tuk utřeme se sladidlem, přidáme vejce a našleháme. Promícháme s mandlemi a moukou a vypracujeme vláčné těsto.
Necháme je v chladu půl hodiny odležet, potom je vtlačíme do formiček.
Naplněné formičky přendáme na plech a v troubě vyhřáté na 210 °C upečeme. Ještě teplé pečivo vyklepneme z formiček a po vychladnutí je uložíme v chladu. Před podáváním je poprášíme sladidlem a kakaem.



Fotky receptu Dia mandlové pracny :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Dia mandlové pracny
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !