Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 19.07. 2018
Dnes má svátek Čeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Dijonské krůtí řízky

fotka Dijonské krůtí řízky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Dijonské krůtí řízky:

4 krůtí řízky  |  sůl  |  mletý černý pepř  | 1 lžíce oleje  | 1 lžíce másla  | 4 lžíce bílého vína  | 1 až 2 lžíce dijonské hořčice  | 250 ml sladké smetany

Postup přípravy receptu Dijonské krůtí řízky:

Omyté a usušené řízky naklepeme, osolíme, opepříme a opečeme na rozpáleném oleji s máslem po obou stranách dozlatova. Vyjmeme je a udržujeme v teple. Do výpeku přilejeme víno, přidáme dijonskou hořčici, smetanu a za stálého míchání na mírném ohni vaříme dokud omáčka nezhoustne. Řízky rozdělíme na talíře a zalejeme pikantní omáčkou.


Fotky receptu Dijonské krůtí řízky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Dijonské krůtí řízky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !