Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dobošové řezy

fotka Dobošové řezy
Vložil:
Porcí:12
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 24

Použité suroviny receptu Dobošové řezy:

110 g polohrubé mouky  | 150 g moučkového cukru  | 1/2 vanilkového cukru  | 5 vajec  | 250 g másla  | 180 g cukru moučky  | 100 g čokolády na vaření  | 2 lžíce smetany na šlehání  | 1/2 vanilkového cukru  | 100 g čokolády  | 60 g tuku

Postup přípravy receptu Dobošové řezy:

Polovinu moučkového cukru vyšleháme se žloutky a vanilkou do pěny. Z bílků ušleháme tuhý sníh, přidáme druhou polovinu cukru a spolu s moukou lehce vmícháme do žloutkové pěny. Těsto rozetřeme v tenké vrstvě na 2 plechy vyložené pečícím papírem. Pečeme na 180 stupních asi 12-15 minut.
Ještě horké pláty podélně překrojíme na 3 rovnaké pásy.
Máslo s cukrem vyšleháme do pěny, přidáme změknutou čokoládu, smetanu, vanilku a všechno důkladně promícháme. Krémem spojíme pásy těsta /vrchní nenatřeme/, zatěžkáme a odložíme do lednice. Čokoládu a tuk rozpustíme ve vodní lázni a polijeme vrch i boky řezu. Po ztuhnutí nakrájíme na řezy.


Fotky receptu Dobošové řezy:

Dobošové řezy
Dobošové řezy
Dobošové řezy
Dobošové řezy
Fotky vložil: mibe1004,uschi3 
Hodnocení receptu Dobošové řezy
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !