Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 21.04. 2018
Dnes má svátek Alexandra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Dolnozemské vepřové maso

fotka Dolnozemské vepřové maso
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Dolnozemské vepřové maso:

600 g vepřového masa  | 4 kukuřice  | 2 zelené papriky  | 2 rajčata  | 2 cibule  | 1 lžička cukru  |  pepř  | 50 g slaniny  |  sádlo  |  sůl

Postup přípravy receptu Dolnozemské vepřové maso:

Vepřové maso nakrájíme na kostky, osolíme a osmažíme na sádle. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a nakrájenou zelenou papriku. Chvíli smažíme, podlijeme vodou, okořeníme pepřem a dusíme doměkka. Kukuřičné palice uvaříme ve vodě a vydrolíme z nich zrna. V kastrůlku rozpálíme slaninu nakrájenou na malé kostičky, přidáme kukuřici, nakrájená rajčata, lžičku cukru, sůl a podusíme. Promícháme s připraveným masem a podáváme.


Fotky receptu Dolnozemské vepřové maso:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Dolnozemské vepřové maso
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !