Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dolnozemské vepřové maso

fotka Dolnozemské vepřové maso
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Dolnozemské vepřové maso:

600 g vepřového masa  | 4 kukuřice  | 2 zelené papriky  | 2 rajčata  | 2 cibule  | 1 lžička cukru  |  pepř  | 50 g slaniny  |  sádlo  |  sůl

Postup přípravy receptu Dolnozemské vepřové maso:

Vepřové maso nakrájíme na kostky, osolíme a osmažíme na sádle. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a nakrájenou zelenou papriku. Chvíli smažíme, podlijeme vodou, okořeníme pepřem a dusíme doměkka. Kukuřičné palice uvaříme ve vodě a vydrolíme z nich zrna. V kastrůlku rozpálíme slaninu nakrájenou na malé kostičky, přidáme kukuřici, nakrájená rajčata, lžičku cukru, sůl a podusíme. Promícháme s připraveným masem a podáváme.


Fotky receptu Dolnozemské vepřové maso:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Dolnozemské vepřové maso
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !