Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Domácí játrová paštika

fotka Domácí játrová paštika
Vložil:
Porcí:12
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 24

Použité suroviny receptu Domácí játrová paštika:

600 g vepřových jater  | 200 g vepřového bůčku  |  sůl  | kávová lžička černého pepře  | 2 stroužky česneku  | 2 vejce

Postup přípravy receptu Domácí játrová paštika:

Opláchnutá a odblaněná játra umeleme spolu s bůčkem. Přidáme pepř, česnek, rozšlehaná vejce, osolíme a dobře promícháme. Směs rozdělíme do vymytých menších zavařovacích sklenic, horní třetina každé sklenice zůstane prázdná. Uzavřeme víčkem a 45 minut sterilizujeme při teplotě 80 st. Necháme vystydnout a potom znovu sterilizujeme 20 minut při stejné teplotě. Sklenice uložíme do chladna. Paštiku doporučujeme spotřebovat do 30 dní.


Fotky receptu Domácí játrová paštika:

Domácí játrová paštika
Domácí játrová paštika
Fotky vložil: jirajanka,epospa 
Hodnocení receptu Domácí játrová paštika
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !