Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Čas malinČas malin
Chytrá Žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 03.08. 2015
Dnes má svátek Miluše
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Domácí karamel

fotka Domácí karamel
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 117

Použité suroviny receptu Domácí karamel:

0,5 balení cukru  | 0,5 l vody

Postup přípravy receptu Domácí karamel:

Dáme nahřát trochu vody (asi 7 lžic) a přidáme cukr tak, aby ho bylo ještě měně - asi o polovonu a občasně mícháme vařečkou. Musíte mít trpělivost. Až začne karamel houstnou a hnědnout, tak nechte asi 2 min odstát a pak nalejte na tác, dejte na 5-10 min do lednice a až karamel zchladne, můžete si začít pochutnávat!!!

Fotky receptu Domácí karamel:

Domácí karamel
Fotky vložil: Natural 
Hodnocení receptu Domácí karamel
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
Poslat emailem GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.
NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !