Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Domácí lisovaná vepřová plec

fotka Domácí lisovaná vepřová plec
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Domácí lisovaná vepřová plec:

1 kg vepřové plece  | 25 g soli  | 1 lžička cukru  | 1 dl vody

Postup přípravy receptu Domácí lisovaná vepřová plec:

Vepřovou plec nakrájíme na kostky 3x3 cm, promícháme se solí, cukrem a vodou a ve vhodné nádobě necháme v chladničce při teplotě blízké 0°C 2 dny proležet. Proleželé maso natlačíme do formy vyložené mikroteném, formu uzavřeme a vložíme na 15 minut do vroucí vody, teplotu pak na dobu 30 minut snížíme na 85°C a na dalších 45 minut na 72°C. Teplota ve výrobku má dosáhnout 65°C na dobu 15 minut.
Po uvaření formu důkladně zchladíme ve studené vodě, vyjmeme z vody, obsah domáčkneme a ponecháme do druhého dne v chladničce. Potom maso z formy vyjmeme


Fotky receptu Domácí lisovaná vepřová plec:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Domácí lisovaná vepřová plec
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !