Použité suroviny receptu Cibulový chléb v domácí pekárně:
350 ml vody
| 2 lžičky cara
| 2 zarovnané lžičky sušeného droždí
| 1 lžička cukru
| 2 lžíce sušené bramborové kaše
| 2 lžičky kmínu
| 1/2 lžičky fenyklu
| 3 lžičky octa
| 400 g hladké mouky
| 100 g žitné Bio mouky jemně mleté
| 2 lžíce oleje
| 1 cibule
Postup přípravy receptu Cibulový chléb v domácí pekárně:
Nakrájíme cibuli na kostičky a osmahneme na 2 lžících oleje. Do pekárny dáme vlažnou vodu, cukr, droždí, caro, bramborovou kaši. Na to dáme obě mouky, kmín, fenykl, ocet, sůl a osmaženou cibuli. Zapneme na program sprint.