Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.07. 2018
Dnes má svátek Libor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Domácí prejt

fotka Domácí prejt
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 7

Použité suroviny receptu Domácí prejt :

400 g vepřového masa (bůčku)  | 100 g vepřových jater  | 2 rohlíky  |  česnek  |  nové koření  |  majoránku  |  pepř  |  sůl

Postup přípravy receptu Domácí prejt :

Maso uvaříme doměkka a hrubě umeleme. Přidáme jemně umletá játra a v mléce namočené a též rozemleté rohlíky. Okořeníme a pečlivě promýcháme. Podle potřeby ředíme ovarovou vodou. Pečeme na vymazaném a strouhankou vysypaném plechu.


Fotky receptu Domácí prejt :

Domácí prejt
Fotky vložil: beruschka6 
Hodnocení receptu Domácí prejt
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !