Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Drobenkový koláč z nakyslých jablek

fotka Drobenkový koláč z nakyslých jablek
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 16

Použité suroviny receptu Drobenkový koláč z nakyslých jablek:

1 1/2 dl hladké mouky  | 1/2 dl ovesných vloček  | 3 lžíce moučkového cukru  | 100 g másla nebo margarínu  | 3-4 jablka  | 2 lžíce hnědého cukru  | 1 lžička mleté skořice

Postup přípravy receptu Drobenkový koláč z nakyslých jablek:

Předehřejeme troubu na 225 stupňů. A připravíme si drobenku: rychle promícháme mouku, ovesné vločky, cukr a máslo. Nejjednodušší je použít kuchyňský robot. Oloupeme nakyslá jablka, vykrojíme z nich jadřince a zbytek jakblek nakrájíme na větší kusy či plátky. Vymažeme nádobu na pečení a vyložíme ji jablky. Jablka posypeme hnědým cukrem a skořicí. Úplně nahoru nasypeme drobenku. Jablečný drobenkový koláč pečeme v troubě na prostředním roštu po dobu 20-25 minut, dokud jablka nezměknou a drobenka nezezlátne. Koláč podáváme ještě teplý.


Fotky receptu Drobenkový koláč z nakyslých jablek:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Drobenkový koláč z nakyslých jablek
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !