Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Drůbeží játra s cibulí a vínem

fotka Drůbeží játra s cibulí a vínem
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Drůbeží játra s cibulí a vínem:

1/2 kg drůbeží játra  | dle chuti: sůl a mletý bílý pepř  | 5 lžic voda  | 300 g cibule  | 1 dl červené víno

Postup přípravy receptu Drůbeží játra s cibulí a vínem:

Cibuli oloupeme, pokrájíme na tenká kolečka, na oleji ji osmažíme dozlatova a vyjmeme ji z pánve.

Zatím si připravíme játra, která odblaníme a nakrájíme na kostky.

Na pánev po cibuli vložíme játra, která za stálého míchání podusíme doměkka. Nakonec játra přelijeme vínem, doplníme osmaženou cibulí, pepřem a asi dvě minuty podusíme.

V tuto chvíli játra osolíme a podáváme. Ideální přílohou je rýže.



Fotky receptu Drůbeží játra s cibulí a vínem:

Drůbeží játra s cibulí a vínem
Drůbeží játra s cibulí a vínem
Fotky vložil: kozaroza 
Hodnocení receptu Drůbeží játra s cibulí a vínem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Košík