Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.07. 2018
Dnes má svátek Ilja
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Drůbeží játra s jablky a s cibulí

fotka Drůbeží játra s jablky a s cibulí
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Drůbeží játra s jablky a s cibulí:

500 g drůbežích jater  |  hladká mouka  | 3 nakyslá jablka  | 1 cibule  | 60 g oleje  |  sůl

Postup přípravy receptu Drůbeží játra s jablky a s cibulí:

Játra obalíme v hladké mouce a opékáme na oleji, až jsou měkká a dobře propečená. Současně s játry opečeme oloupaná, jádřinců zbavená jablka nakrájená na osminky. Zvlášť na trošce oleje osmahneme dozlatova kolečka cibule. Měkká játra osolíme, rozdělíme na talíře, přidáme jablka, přelijeme šťávou z pánve a posypeme osmaženou cibulkou. Podáváme s vařenými, máslem omaštěnými a petrželkou posypanými brambory.


Fotky receptu Drůbeží játra s jablky a s cibulí:

Drůbeží játra s jablky a s cibulí
Fotky vložil: sámo 
Hodnocení receptu Drůbeží játra s jablky a s cibulí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !