Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Drůbeží játra s jablky a s cibulí

fotka Drůbeží játra s jablky a s cibulí
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Drůbeží játra s jablky a s cibulí:

500 g drůbežích jater  |  hladká mouka  | 3 nakyslá jablka  | 1 cibule  | 60 g oleje  |  sůl

Postup přípravy receptu Drůbeží játra s jablky a s cibulí:

Játra obalíme v hladké mouce a opékáme na oleji, až jsou měkká a dobře propečená. Současně s játry opečeme oloupaná, jádřinců zbavená jablka nakrájená na osminky. Zvlášť na trošce oleje osmahneme dozlatova kolečka cibule. Měkká játra osolíme, rozdělíme na talíře, přidáme jablka, přelijeme šťávou z pánve a posypeme osmaženou cibulkou. Podáváme s vařenými, máslem omaštěnými a petrželkou posypanými brambory.


Fotky receptu Drůbeží játra s jablky a s cibulí:

Drůbeží játra s jablky a s cibulí
Fotky vložil: sámo 
Hodnocení receptu Drůbeží játra s jablky a s cibulí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !