Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 19.07. 2018
Dnes má svátek Čeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Drůbeží játra s jarní cibulí

fotka Drůbeží játra s jarní cibulí
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Drůbeží játra s jarní cibulí:

300 g drůbežích jater  | 1 lžice citronové šťávy  | 2 lžice sojové omáčky  | 4 větší jarní cibule  | 1 lžice másla  | 2 lžice oleje  | 1 kostka slepičího bujonu knorr  | 1 polévková lžíce jíšky knorr

Postup přípravy receptu Drůbeží játra s jarní cibulí:

Drůbeží játra očistíme, omyjeme, osušíme a marinujeme v citronové šťávě a sojové omáčce. Jarní cibuli očistíme, podélně rozkrojíme a nakrájíme na 2 cm kusy. Necháme v pánvi vzkypět máslo, přidáme jarní cibuli a krátce jí osmahneme. Cibuli vyjmeme, přidáme olej a opečeme drůbeží játra (asi 5 minut). Zalijeme 1/8l vody, přidáme rozdrolený bujon, převáříme a podle potřeby lehce zahustíme instantní jíškou. Nakonec přidáme opečenou cibuli.


Fotky receptu Drůbeží játra s jarní cibulí:

Drůbeží játra s jarní cibulí
Drůbeží játra s jarní cibulí
Fotky vložil: kozaroza 
Hodnocení receptu Drůbeží játra s jarní cibulí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !