Použité suroviny receptu Drůbeží játra se žampiony:
300 g kuřecích (krůtích) jater
| 150 g žampionů
| olej
| mletá sladká paprika
| grilovací koření Vitana
| hotová jíška tmavá
| trocha strouhaného sýru na posypání.
Postup přípravy receptu Drůbeží játra se žampiony:
Na oleji opečeme játra nakrájená na kousky, posypeme paprikou a trochou grilovacího koření. Po chvíli přidáme žampiony nakrájené na plátky a necháme asi 10 minut dusit pod pokličkou. Do směsi vmícháme hotovou jíšku, aby z vypečené šťávy vznikla hustší omáčka. Na lívanečníku upečeme malé bramboráčky. Na talíř položíme bramboráčky, navrch dáme masovou směs, posypeme sýrem a ozdobíme zeleninou.
Jako příloha se hodí i pečené brambory nebo bramborové placky. Dobrou chuť!
Fotky receptu Drůbeží játra se žampiony:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!