Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Drůbeží jatýrka a mandlové švestky v křupavé slanině

fotka Drůbeží jatýrka a mandlové švestky v křupavé slanině
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Drůbeží jatýrka a mandlové švestky v křupavé slanině :

400 g drůbežích jatýrek  | 200 g sušených vypeckovaných švestek  | 150 g plátků anglické slaniny  |  portské nebo dezertní víno nebo whisky  |  olej

Postup přípravy receptu Drůbeží jatýrka a mandlové švestky v křupavé slanině :

Drůbeží jatýrka a vypeckované švestky naložíme do portského vína – nejlépe přes noc. Jatýrka zabalíme do plátku anglické slaniny, mandli vložíme do švestky místo pecky a téže zabalíme do slaniny. Slaninu nakrájíme na tak velké plátky, aby byla jatýrka nebo švestka zavinutá. Švestku se slaninou a obalená jatýrka propíchneme párátkem a osmažíme v oleji, až jsou křupavé. Chutná výborně k vínu či jinému dobrému pití.



Fotky receptu Drůbeží jatýrka a mandlové švestky v křupavé slanině :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Drůbeží jatýrka a mandlové švestky v
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !