Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 18.07. 2018
Dnes má svátek Drahomíra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Drůbeží krokety

fotka Drůbeží krokety
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Drůbeží krokety:

500 g zbytků pečeného (vařeného) drůbežího masa  | 2 vejce  | 50 g másla  | 50 g hladké mouky  | 50 g strouhané housky  | 1 dl mléka  | 250 g sekaných vlašských ořechů  |  sůl  |  pepř  |  muškátový oříšek  |  olej na plech

Postup přípravy receptu Drůbeží krokety:

Drůbeží maso umeleme. Z másla a hladké mouky uděláme světlou jíšku, zalijeme mlékem a 10 minut povaříme. Dále vmícháme 1 vejce, mleté maso a strouhanku. Ochutíme solí, pepřem a muškátovým oříškem. Hmota by měla být tak hustá, abychom mohli tvarovat malé kroketky, které smáčíme v rozšlehaném vejci a obalujeme v sekaných oříšcích. Dáme na plech potřený olejem a pečeme v troubě 15 minut při 200°C. Podáváme s vařeným bramborem.


Fotky receptu Drůbeží krokety:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Drůbeží krokety
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !