Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.04. 2018
Dnes má svátek Evženie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Drůbeží maso s indickou nádivkou

fotka Drůbeží maso s indickou nádivkou
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Drůbeží maso s indickou nádivkou:

1 kg krůtích prsou  |  kousek másla  |  smetana  |  koření  |  sůl  | nádivka:  | 2 lžíce vařené rýže  | 3 lžíce pokrájených na cibulce restovaných kuřecích jater  | 1 lžíce povařených sušených hub  | 1 celé vejce  | 1/2 kompotované broskve  |  lžice rozinek  |  sůl  |  koření

Postup přípravy receptu Drůbeží maso s indickou nádivkou:

Špalíček krůtích prsou rozkrajuji (rozbaluji) postupně kolem dokola tak, aby mi z něho vznikl jeden dlouhý a široký plát. Z tohoto plátu za pomoci větší jehly a silnější bílé nitě ušiju "pytel".
Nádivka: játra orestuji na troše másla s malým množstvím cibule, přidám povařené a scezené sušené houby (část šťávy z hub si nechám stranou, později jí podliji maso) přidám uvařenou rýži, 1 celé vejce, na drobno pokrájenou broskev, rozinky, ochutím. Nádivkou plním "pytel" z krůtích prsou, který jsem ušila z rozbaleného plátu, zašiju, po povrchu maso krátce osmahnu na másle, podleju, okořením dle chuti, dám péct, dokud nezměkne, podlévám masovým nebo zeleninovým vývarem nebo bujonem, přidám malinko šťávy z hub. Po dopečení maso vyndám, odstraním nitě, vychladlé nakrájím na plátky. Do štávy z masa přidám smetanu, případně drobné kousky cca 1/2 rajčete, dokořením podle chuti, promíchám a vrátím do šťávy plátky masa s nádivkou.
Servíruji s rýží, která může být ochucena a sem tam zvýrazněna například kousky lehce povařené mrkve, pórku, malým množstvím na drobno pokrájeného syrového ovoce( např. hrozna zbaveného jadérek nebo jablka), sekanými oříšky nebo mandlemi, apod. Posypu čerstvou petrželkou, ozdobím plátkem pomeranče a kouskem rajčete.


Fotky receptu Drůbeží maso s indickou nádivkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Drůbeží maso s indickou nádivkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !