Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 17.10. 2018
Dnes má svátek Hedvika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Dušená červená řepa s jablkem

fotka Dušená červená řepa s jablkem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Dušená červená řepa s jablkem:

600 g červené řepy  | 2 jablka  |  citronová štáva  | 1 lžička škrobové moučky  | 1-2 cibule  | 40 g másla  |  sůl

Postup přípravy receptu Dušená červená řepa s jablkem:

Jablko a červenou řepu oloupáne a nakrájíme na nudličky. Cibuli drobně posekáme, zpěníme na másle, přidáme červenou řepu, podlijeme sklenicí vody, osolíme a dusíme. Když změkne, přidáme na nudličky pokrájené jablko, citronovou šťávu a dusíme doměkka. Pak zahustíme škrobovou moučkou rozmíchanou v troše vody a krátce povaříme. Podáváme jako přílohu k masu.


Fotky receptu Dušená červená řepa s jablkem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Dušená červená řepa s jablkem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !