Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.07. 2018
Dnes má svátek Ilja
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Dušená husí prsa

fotka Dušená husí prsa
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Dušená husí prsa:

1 x husí prsa  |  sůl  | 4 stroužky česneku  |  špetka zázvoru  | 50 gramů husího sádla  | 60 gramů cibule  | 20 gramů mouky  |  vývar

Postup přípravy receptu Dušená husí prsa:

Husí prsa natřeme solí a jedním utřeným česnekem promíchaným se zázvorem (dobré je nechat je chvíli v chladu poležet). V hrnci na rozpuštěném sádle osmažíme na drobno nasekanou cibulku a česnek, vložíme na ně husí prsa a dusíme pod pokličkou, ale při tom dáváme pozor aby se cibulka nepřipálila. Pak je podlijeme vývarem a udusíme do měkka. Udušená prsa vyndáme, omáčku zaprášíme moukou, povaříme a přecedíme na maso, které v ní ještě chvilku povaříme.


Fotky receptu Dušená husí prsa:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Dušená husí prsa
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !