Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.07. 2018
Dnes má svátek Libor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Dušená krkovička v hořčicové omáčce

fotka Dušená krkovička v hořčicové omáčce
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  +-________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Dušená krkovička v hořčicové omáčce:

4 plátky vepřové krkovice  | kelímek kysané smetany  | 3-4 lžíce hořčice  | 1 cibule  | 1 bobkový list  | 4 kuličky nového koření  | 1 lžíce hladké mouky  | dle chuti sůl  |  olej

Postup přípravy receptu Dušená krkovička v hořčicové omáčce:

Plátky masa osolíme a na rozehřátém oleji po obou stranách opečeme. Potom přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, lehce osmahneme, podlijeme horkou vodou, přidáme bobkový list, nové koření, vmícháme hořčici a dusíme doměkka. Během dušení maso podle potřeby podléváme. Měkké maso přendáme do nádoby. Potom vlijeme do omáčky kysanou smetanu, ve které jsme rozkvedlali hladkou mouku. Provaříme a dochutíme solí.
Omáčku přecedíme na maso a ještě chvílku podusíme. Příloha- houskový knedlík.



Fotky receptu Dušená krkovička v hořčicové omáčce:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Dušená krkovička v hořčicové omáčce
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !