Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dušené hlávkové zelí bílé

fotka Dušené hlávkové zelí bílé
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Dušené hlávkové zelí bílé:

700 g bílého hlávkového zelí  | 50 g sádla  | 10 g hladké mouky  | 1 ks cibule  | 1 lžička mletého kmínu  | dle chuti: cukr  | dle chuti: ocet  | dle chuti: sůl

Postup přípravy receptu Dušené hlávkové zelí bílé:


Očištěné zelí zbavíme zvadlých listů, rozřežeme na čtvrtky, nakrájíme na nudličky a košťál vykrojíme. Zelí spaříme vařící vodou a necháme okapat. Na rozpáleném sádle orestujeme na drobno nakrájenou cibuli, přidáme mletý kmín, sůl a za občasného míchání dusíme doměkka. Podle potřeby podléváme horkou vodou. Zelí zaprášíme hladkou moukou, podusíme a potom podle chuti přidáme cukr, ocet a znovu chvíli dusíme.



Fotky receptu Dušené hlávkové zelí bílé:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Dušené hlávkové zelí bílé
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !