Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 21.06. 2018
Dnes má svátek Alois
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Dušené houby s pórkem

fotka Dušené houby s pórkem
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Dušené houby s pórkem:

500 g čerstvých hub  | 300 g pórku  | 80 g oleje  |  mletý zázvor  | 2 lžičky hladké mouky  |  masox  |  sůl  |  lžička citrónové šťávy

Postup přípravy receptu Dušené houby s pórkem:

Očištěné houby pokrájejte na kousky, pokapte citrónovou šťávou, osolte a několika lžícemi vody duste na 30 g oleje do změknutí. Očištěný pórek pokrájejte na kousky, vložte na zbylý olej, na němž jste zpěnili zázvor, osmahněte, zaprašte moukou, opět osmahněte, podlijte několika lžícemi vody s masoxem a duste doměkka. Potom vmíchejte měkké houby, přisolte a podávejte. Vhodná příloha jsou sázená vejce a vařené brambory.


Fotky receptu Dušené houby s pórkem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Dušené houby s pórkem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !