Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 19.07. 2018
Dnes má svátek Čeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Dušené hovězí po florentsku

fotka Dušené hovězí po florentsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Dušené hovězí po florentsku:

500 g hovězího zadního masa  | 5 lžic oleje  | 30 g cibule  |  rozmarýn  |  sůl  |  mletý pepř  | 0,2 l červeného vína  | 1 lžíce rajčatového protlaku  |  hovězí vývar  | 500 g brambor

Postup přípravy receptu Dušené hovězí po florentsku:

Na rozehřátém oleji osmahneme cibulku, přidáme trochu rozmarýnu, osolené, opepřené a na plátky nakrájené maso a dobře po obou stranách opečeme. Potom přilijeme víno, vývarem zředěný protlak a dusíme asi 1,5 hodiny. Potom přidáme na kostky nakrájené oloupané syrové brambory a dusíme dalších 20 minut.


Fotky receptu Dušené hovězí po florentsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Dušené hovězí po florentsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !