Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 18.07. 2018
Dnes má svátek Drahomíra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Dušené hovězí po římsku

fotka Dušené hovězí po římsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Dušené hovězí po římsku :

500 g hovězí kližky  | 3 lžíce oleje  | 40 g šunky  | 50 g slaniny  | 30 g cibule  |  sůl, pepř  | 0,2 l bílého vína  | 1 stroužek česneku  |  majoránka  | 1 lžíce rajčatového protlaku  |  hovězí vývar (bujón)

Postup přípravy receptu Dušené hovězí po římsku :

Maso nakrájíme přes vlákno na tenké plátky. Do rendlíku dáme olej, rozkrájenou šunku, slaninu, cibuli a plátky osoleného a opepřeného masa. Dáme na oheň a jakmile začne cibule zlátnout, podlijeme vínem, necháme chvilku podusit, přidáme utřený česnek, trochu majoránky, rajčatový protlak, zředěný vývarem a dusíme do měkka. Podle potřeby podlijeme vývarem.


Fotky receptu Dušené hovězí po římsku :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Dušené hovězí po římsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !