Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dušené hovězí s bramborami

fotka Dušené hovězí s bramborami
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Dušené hovězí s bramborami:

600 g libového hovězího masa (svíčkové nebo masa na steaky)  | 2 lžíce rostlinného tuku  | dle chuti: sůl a pepř  | 3 cibule  | dle potřeby: tuk na vymaštění formy  | 700 g brambor  | 500 ml piva  | dle chuti: petrželka, bazalka a libeček

Postup přípravy receptu Dušené hovězí s bramborami:

1. Maso omyjeme, osušíme a nakrájime na kousky jako na guláš. Kousky opečeme na rozehřátém tuku. Osolíme a opepříme.
2. Oloupeme cibuli, nakrájíme ji na kolečka a krátce podusíme spolu s masem.
3. Troubu předehřejeme na 200 °C. Vymastíme formu na jedno použití. Brambory oloupeme, omyjeme a nakrájíme na plátky.
4. Polovinu brambor poskládáme do formy. Navrch rozložíme vrstvu masa a cibule a přikryjeme zbývajícími bramborami. Osolíme, opepříme a zalijeme pivem. Dusíme zhruba 60 min. doměkka. Posypeme sekanými bylinkami a podáváme.


Fotky receptu Dušené hovězí s bramborami:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Dušené hovězí s bramborami
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !