Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Čas malinČas malin Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 17.08. 2018
Dnes má svátek Petra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Dušené hovězí v kedlubnách

fotka Dušené hovězí v kedlubnách
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Dušené hovězí v kedlubnách:

600 g kedlubna  | 2 lžíce máslo  | 1 - 2 ks cibule  | 500 g hovězí maso  | 6 lžic olej  | 4 lžíce hladká mouka  | podle chuti: mletý černý pepř a sůl

Postup přípravy receptu Dušené hovězí v kedlubnách:

Hovězí maso očistíme, omyjeme a nakrájíme na kostky. Kedlubny oloupeme a rozkrájíme na tenká kolečka. Cibuli oloupeme a jemně nasekáme.

Na rozehřátém oleji zesklovatíme cibulku, přidáme hovězí maso, osolíme, opepříme a zprudka orestujeme. Potom maso zalijeme vařící vodou a zakryté dusíme do poloměkka.

Z másla a mouky si připravíme světlou jíšku a spolu s kolečky kedluben ji vmícháme k polouvařenému masu. Vše doře rozmícháme, pokud je třeba, naředíme vodou a dusíme doměkka.

Dušené hovězí servírujeme s vařeným bramborem.



Fotky receptu Dušené hovězí v kedlubnách:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Dušené hovězí v kedlubnách
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !