Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 18.07. 2018
Dnes má svátek Drahomíra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Dušené kedlubny s masem

fotka Dušené kedlubny s masem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Dušené kedlubny s masem:

500 g vepřového masa  | 2 lžíce oleje  | 1 lžíce másla  | 2 naťové cibule  | 2 kedlubny  | 2 lžíce nasekané petrželky  | špetka pepře  | špetka soli

Postup přípravy receptu Dušené kedlubny s masem:

Vepřové maso nakrájíme na nudličky a zprudka je na oleji opečeme. Opečené maso z pánve vyjmeme. Na oleji a lžíci másla osmahneme nakrájenou naťovou cibulku, přidáme na nudličky nakrájené kedlubny a opečené maso, osolíme. Společně dusíme 30 minut, nakonec ochutíme nasekanou petrželkou a pepřem. Podáváme s chlebem nebo bramborem.


Fotky receptu Dušené kedlubny s masem:

Dušené kedlubny s masem
Fotky vložil: evabel 
Hodnocení receptu Dušené kedlubny s masem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !