Velký roční horoskop na rok 2019Velký roční horoskop na rok 2019 Jarní prázdniny 2019 - termínyJarní prázdniny 2019 - termíny 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 24.02. 2019
Dnes má svátek Matěj
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Dušené kořeněné vepřové maso

fotka Dušené kořeněné vepřové maso
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Dušené kořeněné vepřové maso :

1 velká nasekaná cibule  | 2 nasekané stroužky česneku  | 1/2 lžičky soli  | 1/2 lžičky mletého kmínu  | 1/4 lžičky mletého černého pepře  | 1,5 kg libového vepřového masa bez kosti  | 1 l vody  | 125 g jemně nasekaných dýňových semen  | 1 lžíce citronové šťávy

Postup přípravy receptu Dušené kořeněné vepřové maso :

Vepřové maso nakrájíme na 5 cm kostky a vložíme do kastrolu. Přidáme ostatní suroviny, kromě dýňových semen a citronové šťávy. Na mírném ohni vaříme pod pokličkou asi 2 hodiny. Po přidání semen dýně necháme asi 5 minut vydusit, aby směs trochu zhoustla. Nakonec podle chuti okořeníme, přisolíme a vmícháme citronovou šťávu. Pokrm ihned podáváme s vařenou rýží.


Fotky receptu Dušené kořeněné vepřové maso :

Dušené kořeněné vepřové maso
Fotky vložil: Vikitorie 
Hodnocení receptu Dušené kořeněné vepřové maso
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !