Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.07. 2018
Dnes má svátek Magdaléna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Dušené kuře po italsku

fotka Dušené kuře po italsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Dušené kuře po italsku :

4 kuřecí prsíčka  | 1 brokolice  |  zelenina  | 4 stroužky česneku  | 1 lžíce bazalky  | 1 konzerva krájených rajčat  |  sůl  |  pepř  |  olivový olej  |  sladká paprika

Postup přípravy receptu Dušené kuře po italsku :

Kuřecí maso prsty naklepeme, osolíme, opepříme. Pekáč vymažeme olivovým olejem, rozložíme kuře. Česnek nakrájíme na jemné plátky, posypeme kuře. Zasypeme zeleninou, přidáme bazalku. Rajčata smícháme cca s 1,5 dcl vody a rozlijeme na zeleninu. Přikryté dusíme cca 50 min v troubě. Jen kontrolujeme, aby se voda úplně nevypařila a maso nepřipeklo.



Fotky receptu Dušené kuře po italsku :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Dušené kuře po italsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !