Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.04. 2018
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Dušené kuře po selsku

fotka Dušené kuře po selsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Dušené kuře po selsku:

3 ks mrkev  | dle chuti: mletý černý pepř a sůl  |  1 svazeček petrželka  | 1 ks kuře  | 2 lžíce olej  | 2 lžíce máslo  | 3 ks cibule

Postup přípravy receptu Dušené kuře po selsku:

Česnek oloupeme a prolisujeme. Kuře očistíme a naporcujeme na 8 dílů. Osolíme jej, opepříme a potřeme česnekem.

Cibule a mrkve oloupeme a nakrájíme na kolečka. Petrželku opereme a nasekáme.

V kastrolu rozehřejeme máslo s olejem a porce kuřete na něm osmažíme ze všech stran dozlatova. Přidáme cibuli, mrkev a petrželku a lehce osmahneme. Vše podlijeme vývarem, osolíme, opepříme, přikryjeme poklicí a dusíme doměkka.

Hotové porce kuřete podáváme s vařenými brambory a přeléváme vydušenou šťávou.



Fotky receptu Dušené kuře po selsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Dušené kuře po selsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !