Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.07. 2018
Dnes má svátek Libor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Dušené telecí po toskánsku

fotka Dušené telecí po toskánsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 100 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Dušené telecí po toskánsku:

800 g telecí plece  | 2 lžíce oleje  | 50 g másla  | 40 g šunky  | 20 g cibule  | 0,2 l bílého vína  |  sůl, pepř  |  vývar  | 300 g brambor  | 1 lžíce petrželky  |  citronová kůra

Postup přípravy receptu Dušené telecí po toskánsku:

Telecí maso nakrájíme na kousky, které opečeme na oleji a másle spolu s drobně nakrájenou šunkou a cibulí, podlijeme bílým vínem, osolíme, opepříme a pomalu dusíme. Podle potřeby podléváme vývarem. Chvíli před změknutím masa přidáme oloupané kousky nakrájených brambor a dusíme do změknutí. Hotový pokrm dáme na mísu a posypeme směsí strouhané citronové kůry a petrželky.


Fotky receptu Dušené telecí po toskánsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Dušené telecí po toskánsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !