Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Čas malinČas malin Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 16.08. 2018
Dnes má svátek Jáchym
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Dušené uzené maso

fotka Dušené uzené maso
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Dušené uzené maso:

600 g libového uzeného masa  |  cibule  |  mouka

Postup přípravy receptu Dušené uzené maso:

Uzené maso dáme do menší nesmaltované misky a přidáme krájenou cibulku. Nepodléváme. Naplněnou misku vložíme na děrovanou podložku do tlakového hrnce s 3,5 dl vody. Dusíme doměkka. Misku s masem vyjmeme, vyjmeme i maso a koncentrovanou šťávu z masa zaprášíme trochou mouky. Krátce povaříme a finálně dochutíme.


Fotky receptu Dušené uzené maso:

Dušené uzené maso
Fotky vložil: Mangovka 
Hodnocení receptu Dušené uzené maso
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !