Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dušené žampióny s bambusem

fotka Dušené žampióny s bambusem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Dušené žampióny s bambusem:

500 g čerstvých žampiónů (očištěné, nakrájené na plátky)  | 200 g bambusových výhonků (nakrájených na plátky)  | 1 cibule (nakrájená nadrobno)  | 250 ml zeleninového vývaru  | 5 lžic oleje  | 4 lžíce červeného vína  | 2 lžičky škrobu  | 2 lžičky vody  | 1 lžíce sojové omáčky  | 1 lžička moučkového cukru  | 1 lžička zázvorového oleje  |  špetka mletého pepře  |  sůl

Postup přípravy receptu Dušené žampióny s bambusem:

Na rozpáleném oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené žampióny, promícháme a prudce opečeme. Pak přidáme nakrájené bambusové výhonky, cukr, pepř, sójovou omáčku, víno, osolíme, zalijeme vývarem a dusíme 3-4 minuty. Nakonec zahustíme škrobem rozmíchaným ve vodě a za stálého míchání krátce podusíme.
Hotové jídlo pokapeme zázvorovým olejem. Podáváme s rýží.


Fotky receptu Dušené žampióny s bambusem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Dušené žampióny s bambusem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zajíc