Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dvojí fazole s bramborami na smetaně

fotka Dvojí fazole s bramborami na smetaně
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Dvojí fazole s bramborami na smetaně:

1 hrnek bílých fazolí  | 1 hrnek červených fazolí  | 4 brambory  |  sůl  | 200 ml sladké smetany  |  olej  |  majoránka  | 1 lžička mleté sladké papriky

Postup přípravy receptu Dvojí fazole s bramborami na smetaně:

Oba druhy fazolí si den předem namočíme do vody. Další den je slijeme, propláchneme, zalijeme novou vodou a v tlakovém hrnci uvaříme doměkka.
Mezitím si v hrnci rozpálíme trochu oleje, přidáme syrové pokrájené brambory, osmahneme do světle hněda, poprášíme mletou sladkou paprikou a zalijeme sladkou smetanou a 100 ml vody. Pod pokličkou vaříme do změknutí brambor. Ke konci vaření přidáme trošku majoránky, dochutíme solí a povaříme ještě 3 minuty. Nakonec vmícháme uvařené fazole a můžeme podávat.



Fotky receptu Dvojí fazole s bramborami na smetaně:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Dvojí fazole s bramborami na smetaně
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !