Postup přípravy receptu Dvojí maso s vinnou hořčičnou omáčkou:
1. Kuřecí prsa rozpůlíme. Oba druhy masa omyjeme a osušíme. Parmazán nastrouháme a smícháme s mraženými bylinkami. Kuřecí prsa a panenky parmazánem potřeme, osolíme a opepříme a obalíme plátky šunky. Cibulky omyjeme a nakrájíme na špalíčky dlouhé 6 cm. Troubu vyhřejeme na 200 °C.
2. Rozehřejeme olej, maso na něm ze všech stran opečeme a přeložíme na plech. Pečeme v troubě asi 20 min., vyjmeme a udržujeme teplé. Vypečenou šťávu slijeme do pánve.
3. Do šťávy přdáme máslo a cibulky na něm opékáme asi 3 min., vyjmeme a udržujeme teplé. Do šťávy vmícháme hořčici s vínem a povaříme. Přidáme smetanu, omáčku osolíme a opepříme. Maso nakrájíme.
Fotky receptu Dvojí maso s vinnou hořčičnou omáčkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!