Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 18.07. 2018
Dnes má svátek Drahomíra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Džalba - mongolské národní jídlo

fotka Džalba - mongolské národní jídlo
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++++++-
Počet hodnocení: 7

Použité suroviny receptu Džalba - mongolské národní jídlo:

4 jehněčí žebírka  | 1 mrkev  | 1 cibule  | 0,5 l hovězího vývaru  | 250 g rýže  | 2 lžíce sádla  | 2 hřebíčky  | 2 bobkové listy  |  sůl  |  pepř  |  koření na divočinu

Postup přípravy receptu Džalba - mongolské národní jídlo:

Na sádle opečeme naklepaná a osolená žebírka, poté přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, mrkev a vložíme koření v sáčku a trochu podlijeme. Žebírka obracíme. K poloměkkým přidáme dobře propranou rýži a dolijeme vývar. Přiklopíme a dusíme asi 30 minut. Potom vyjmeme koření a podáváme na nahřátém talíři. (Rýži můžeme upravit zvlášť, ne současně s masem.)


Fotky receptu Džalba - mongolské národní jídlo:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Džalba - mongolské národní jídlo
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !