Použité suroviny receptu Džalba - mongolské národní jídlo:
4 jehněčí žebírka
| 1 mrkev
| 1 cibule
| 0,5 l hovězího vývaru
| 250 g rýže
| 2 lžíce sádla
| 2 hřebíčky
| 2 bobkové listy
| sůl
| pepř
| koření na divočinu
Postup přípravy receptu Džalba - mongolské národní jídlo:
Na sádle opečeme naklepaná a osolená žebírka, poté přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, mrkev a vložíme koření v sáčku a trochu podlijeme. Žebírka obracíme. K poloměkkým přidáme dobře propranou rýži a dolijeme vývar. Přiklopíme a dusíme asi 30 minut. Potom vyjmeme koření a podáváme na nahřátém talíři. (Rýži můžeme upravit zvlášť, ne současně s masem.)
Fotky receptu Džalba - mongolské národní jídlo:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!