Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Džalba - mongolské národní jídlo

fotka Džalba - mongolské národní jídlo
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++++-_
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Džalba - mongolské národní jídlo:

4 jehněčí žebírka  | 1 mrkev  | 1 cibule  | 0,5 l hovězího vývaru  | 250 g rýže  | 2 lžíce sádla  | 2 hřebíčky  | 2 bobkové listy  |  sůl  |  pepř  |  koření na divočinu

Postup přípravy receptu Džalba - mongolské národní jídlo:

Na sádle opečeme naklepaná a osolená žebírka, poté přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, mrkev a vložíme koření v sáčku a trochu podlijeme. Žebírka obracíme. K poloměkkým přidáme dobře propranou rýži a dolijeme vývar. Přiklopíme a dusíme asi 30 minut. Potom vyjmeme koření a podáváme na nahřátém talíři. (Rýži můžeme upravit zvlášť, ne současně s masem.)


Fotky receptu Džalba - mongolské národní jídlo:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Džalba - mongolské národní jídlo
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !