Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Džem z jahod, rebarbory a malin

fotka Džem z jahod, rebarbory a malin
Vložil:
Porcí:7
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 35

Použité suroviny receptu Džem z jahod, rebarbory a malin:

600 g jahod  |  300 g rebarbory  |  100 g malin  |  1 Gelfix Extra 2:1  |  550 g cukru

Postup přípravy receptu Džem z jahod, rebarbory a malin:

Na 7 sklenic po 200 ml. Jahody omyjeme, necháme okapat, zbavíme stopek, nakrájíme a navážíme 600 g. Rebarboru omyjeme, nakrájíme na malé kousky ( neloupeme) a navážíme 300 g. Maliny přebereme a navážíme 100 g .Ovoce a rebarboru dáme do hrnce. Obsah sáčku Gelfix Extra 2:1 smícháme nejprve se 2 lžícemi cukru a poté promícháme s ovocem. Vše přivedeme k varu, za stálého míchání. Jakmile se začne hmota vařit, přidáme zbývající cukr. Hmotu za stálého míchání znovu přivedeme k varu a necháme minimálně 5 minut povařit. Poté sundáme z plotny. Pěnu sebereme a plníme do sklenic. Uzavřeme a otočíme dnem vzhůru a necháme asi 5 minut stát na víčku.


Fotky receptu Džem z jahod, rebarbory a malin:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Džem z jahod, rebarbory a malin
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !